| 0 yorum ]

Bugüne kadar başta çikolata ve istiridye olmak üzere birçok besinin afrodizyak etkisi olduğuna inanıldı. Beslenme uzmanı Gillian McKeith afrodizyakları Daily Mirror gazetesi için sıraladı...

Çilek: İngiliz Tıp Derneği uzmanları çileğin sperm miktarını artırdığını ve cinsel organları beslediğini kanıtladı. Çilekte bol miktarda bulunan antioksidanlardan biri olan E vitamini cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü artırıyor. Çileğin etkisi günde 2 kase taze çilek yiyenlerde 1 hafta içinde görülüyor.


Avokado: Avokadoda bulunan temel yağ asitleri ve glutathion adlı anitioksidanlar seks hormonlarının üretimini hızlandırır. Haftada 3 kez avokado yiyenlerde meyvenin etkisi 2 hafta içinde görülür.

Zencefil: Zencefil vücudun ısısını artırarak hem kadınlarda hem erkeklerede uyarıcı etki yapar. Zencefil aynı zamarda erkeklerde uzun süreli ereksiyon sağlar. Bitki yüksek zink oranı sayesinde erkeklik hormonu testosteronun miktarını artırır ve cinsel dürtüyü kuvvetlendirir. Haftada 4 kez bir tutam zencefil tüketenlerde baharatın etkisi 1 saat içinde görülür.

Domates: Domates tam anlamıyla bir A vitamini deposudur. A vitamini de üretkenliği ve seks hormonlarının üretimini artırır. 2 hafta boyunca günde bir domates yiyenler bu sebzenin cinsel hayatları üzerindeki etkisini hemen görecektir.

0 yorum

Yorum Gönder