| 0 yorum ]

Botoks, cilt dolgu maddeleri, cilt germe, cilt germe işlemleri, cilt germe tedavisi, ELOS, Elos sistemi, ELOS yöntemi, gergin cilt, kırışmış cilt, lazer yöntemiyle cilt germe, lazerle cilt germe, pürüzsüz cilt..

Önceleri vücutta bulunan kılların etkin bir şekilde tedavi edilmesi için kullanılan ELOS yöntemiyle artık kırışmış ve deforme uğramış ciltlerin gerilmesi de yapılıyor. Artık ELOS yöntemiyle gergin ve güzel bir cilde sahip olmak mümkün. Uzmanlar, cilt germek için kullanılan ELOS yöntemi hakkında soruları yanıtladı.


Elos sistemi ile cilt germe nasıl etkili olur?

Radyofrekans ve ışık enerjisinin elos teknolojisindeki ortak kullanımı, tedavi edilen dokuyu ısıtarak etkili olur. Dokuda odaklanan ısı enerjisi deride kollajen denilen maddenin üretimine neden olur, bu da derinin gerginliğinin artması ve de ince kırışıklıkların ortadan kalkmasına neden olur. Böylece ciltte gerilme etkisi olur ve deri daha yumuşak, pürüzsüz ve elastik hal alır.

Elos ile cilt germe benim için uygun bir işlem midir?

Elos tüm cilt tiplerinde etkin ve güvenli bir tedavi yöntemidir.

Sonuçları ne zaman görmeye başlarım?

Birçok hasta derece derece ve artan bir şekilde seansların etkinliğini görülür. Gerekli olan seans sayısı kişinin cildinin durumuna göre değişir. Seanslardan önce yapılan dermatolojik muayene ile maksimum sonuç için size ait tedavi şeması oluşturulur.

İşlem rahatsız edici midir?

Hayır. Elos ile cilt germe tedavisi konforlu bir tedavidir ve lokal anesteziye ihtiyaç yoktur. Ayrıca elos sisteminin derinizi güvence altına almak için monitorize eden ve belli bir ısıda tutmayı sağlayan soğutma sistemi mevcuttur.

İşlem oldukça kolaydır. Cerrahi ve anesteziye gerek yoktur, bu nedenle zamandan tasarruf sağlar. Uygulama en fazla yarım saat sürer.

Tedavi maliyeti nedir?

Tedavi maliyeti kişiden kişiye değişir. Dermatoloji uzmanı tarafından yapılacak muayene sonucunda tedaviniz ile ilgili bu tip detaylar belirlenecektir. Lütfen dermatoloji uzmanına başvurunuz.

Bu tedavi başka tedaviler ile kombine edilebilir mi?

Evet. Botoks, dolgu maddelerinin bu tedaviler ortak kullanımı bazen gerekli olabilir. Doktorunuz sizi muayene ettikten sonra size özgün bir tedavi programı hazırlayacaktır.

0 yorum

Yorum Gönder